Ny side

Rufus Gifford gæster Alsion

Foredragsvirksomheden Tikko har lavet en eksklusiv aftale med Rufus Gifford om at holde foredraget ”I Was The Ambassador” i Koncertsalen Alsion tirsdag 29. august 2017 klokken 19.00.

Rufus Gifford betegnes af mange som en af de mest populære amerikanske ambassadører i Danmark nogensinde. Men han har også i den grad taget danskerne til sig.

Til foredraget får publikum blandt andet mulighed for at høre Rufus’ ærlige tanker om det nyligt overståede præsidentvalg og hans observationer af danskerne. Der er muligt at stille egne spørgsmål.

Rufus Gifford kommer også ind på sine oplevelser med Danmark og sit møde med danskerne - både i kraft af sin ambassadørstilling, men også som privatperson. Det er der kommet mange spændende observationer ud af. Endelig vil han også afsløre og fortælle lidt omkring sine fremtidsplaner.

Aftenen er delt op i to dele. En første del, hvor han primært vil have ordet i klassisk foredrags-forstand. Og en anden del som åben spørgesession, hvorhan efter bedste evne og på sin sædvanlige charmerende facon vil besvare så mange spørgsmål fra publikum som muligt.

Efter foredraget vil der også være mulighed for at få en signatur eller et billede med Rufus.

Billetter

Øvrige nyheder

Rufus Gifford gæster Alsion
Tina Dickow synger solo i koncertsalen
Alsion siger velkommen til Hanens År
Linse Kessler indtager Alsion i 2017
Lyby, Kopernikus og Berthelsen bliver endnu mere skøre i nyt live comedy show - Ingen Panik!
City Singler 4 bliver taget på sengen i Alsion
Rost fotoudstilling om erhvervslivets stærke køn kommer til Sønderborg
Billetterne rives væk til Per Nielsens koncerter
Helge Engelbrecht tager naboerne med
Fedt efterår i Koncertsalen Alsion